Klachten aan de hiel komen wij dagelijks tegen in de praktijk. Het goede nieuws is dat we deze meestal kunnen verhelpen!
Op onze 'Klachtenwijzer' kunt u zien welke problemen er aan de hiel kunnen optreden. Herkent u deze klachten? Loop er niet mee door en maak een afspraak!

De meeste klachten rondom de hiel zijn goed te behandelen. De oorzaak van een bepaalde klacht ligt vaak aan de voetstand of aan het beweegpatroon. De podotherapeut beoordeelt dit tijdens het onderzoek en zet aanvullend eventueel echografie of video-analyse in. We hebben de keuze uit een aantal behandelmethodes. Indien nodig kan er een taping worden aangelegd, worden er podotherapeutische zolen gemaakt of een (schoen)advies gegeven.
Bij Foot-vision werken we nauw samen met fysiotherapeuten. Vaak is het ook nodig om de aangedane structuur lokaal te laten behandelen. Denk hierbij aan methodes als shockwave, EPTE of dryneedling. Kijk op deze website voor een overzicht van fysiotherapiepraktijken waar wij veel mee samenwerken.