Comfortschoenen

Foot-vision is officieel dealer van diverse schoenmerken.
Om uw schoenen in een zo goed mogelijke conditie te houden raden wij u aan om zelf regelmatig uw schoenen te onderhouden. Bekijk hier onze adviezen omtrent onderhoud.

Berkemann

Het Duitse merk Berkemann biedt veel schoenen met een uitneembaar voetbed. Ideaal dus voor een zooltherapie! Buiten dat, hebben de schoenen ook diverse breedte maten en zijn deze niet alleen voor buitenhuis, maar ook als huisschoenen beschikbaar. Wij kunnen een gewenst model voor u bestellen om te passen (indien voorradig). Klik hier voor een actueel overzicht.

Solidus

Het Duitse merk Solidus biedt een collectie schoenen met uitneembaar voetbed, zowel open schoenen als gesloten schoenen. Wij kunnen een gewenst model voor u bestellen om te passen (indien voorradig). Klik hier voor een actueel overzicht.

Tudo Volta

Het schoenenmerk Tudo Volta is in 2021 tot stand gekomen op initiatief van RondOm Podotherapeuten. Podotherapeuten weten als geen ander hoe belangrijk het is om klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen. Ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes of reuma. Kwalitatief goede schoenen die betaalbaar is. Voor een overzicht, klik hier.

Podowell

Podowell biedt een collectie aan verband- en huisschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt voor het gemak in en om huis en voor korte transfers. Tevens is het mogelijk om een podotherapeutische zool hierin te dragen, door het uitneembaar voetbed. Klik hier voor een overzicht. 

Uxgo

Bij Uxgo zijn dames schoenen verkrijgbaar in breedte maten. Vaak is het probleem bij een bredere voet, dat de voorvoet breed is en de achtervoet/hiel smal. Bij een grote breedtemaat kan hierdoor de voet gaan slippen in de schoen. Bij Uxgo werken ze daarom met de V-effect, de hiel blijft smaller en de breedte wordt met name bij de voorvoet toegepast. Zo wordt de natuurlijke vorm van de voet nagebootst in de schoen.

YDA

De YDA schoenen hebben een afwikkeling in de schoen, waardoor deze goed geschikt is voor mensen met voorvoetklachten. Zo helpt de schoen met afwikkelen, waardoor de voorvoet minder wordt belast! De sportieve schoen is er zowel voor dames als heren.

Schols Schoenmode

Om mensen nog meer keuze te geven in hippe schoenen, werken wij samen met Schols Schoenmode in Maasbracht! Deze hebben een ruime collectie aan comfort schoenen die tevens geschikt zijn voor steunzolen. Neem een kijkje online of in hun winkel op Molenweg 28 te Maasbracht.

Gratis voetcheck

Gratis voetcheck Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut Twijfelt u of wij iets voor u...

Blog - Hormonen en podotherapie

Puberteit De meest voorkomende klacht, getriggerd door hormonen bij pubers, zijn zweetvoeten....

Blog - Beenlengteverschil

Heeft u het gevoel dat u scheef staat? Dat u niet helemaal in balans staat? Ziet u dat u geen...

Blog - Wandelschoenen

Podotherapeuten krijgen vaak vragen over wandelschoenen; waar moet ik op letten bij het kopen...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.