Comfortschoenen

Foot-vision is officieel dealer van de schoenmerken Tudo Volta, Berkemann, Solidus, YDA, de diabetesschoen, de comfortschoen en UXGO. Indien wenselijk kan er een geschikte schoen worden gekozen bij uw therapie.

Om uw schoenen in een zo goed mogelijke conditie te houden raden wij u aan om zelf regelmatig uw schoenen te onderhouden. Bekijk hier onze adviezen omtrent onderhoud

Tudo Volta

Schoenen van Tudo Volta zijn met zorg ontwikkeld door een team van (diabetes)podotherapeuten en bewegingswetenschappers. De schoenen van Tudo Volta zijn naadloos, zorgen voor stabiliteit, hebben een hoog draagcomfort en bieden ruimte voor eigen steunzolen. Alle modellen zijn daarom ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes of reuma. Volgens Tudo Volta moeten kwalitatieve schoenen voor iedereen toegankelijk zijn en dát zie je terug in de prijs.

Op onze locatie te Maasbracht (Neutrale hoek 4D) hebben we een pascollectie, zodat u de Tudo Volta schoenen kunt ervaren. U kunt de praktijk bezoeken tussen 8:30-12:00 en 12:30 en 17:00.

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut Twijfelt u of wij iets voor...

Blog - Hormonen en podotherapie

Puberteit De meest voorkomende klacht, getriggerd door hormonen bij pubers, zijn zweetvoeten....

Blog - Beenlengteverschil

Heeft u het gevoel dat u scheef staat? Dat u niet helemaal in balans staat? Ziet u dat u geen...

Blog - Wandelschoenen

Podotherapeuten krijgen vaak vragen over wandelschoenen; waar moet ik op letten bij het kopen...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.