Werk & Arbeid

Voetklachten, maar ook klachten aan de knie, heup of rug, kunnen uw werk belemmeren. Niets zo vervelend als uw dagelijkse werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren. Wij proberen samen met u uw dagelijkse bezigheden in kaart te brengen en te zoeken naar een oplossing voor uw klacht(en). Iedere werksituatie is anders, iedere werkomgeving is anders. Een aangepaste zool voor in de veiligheidsschoen in de fabriek zal uiteraard niet hetzelfde zijn als die voor in een hakkenschoen van een stewardess. Wij zien u graag zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen werken. U blij, werkgever blij!

Bent u werkgever? In overleg is het tevens mogelijk om een voetcheck bij uw bedrijf te plannen. Indien nodig kunnen er ter plekke steunzolen aangemeten worden.

Veiligheidsschoenen

Omtrent het gebruik van steunzolen in veiligheidsschoenen gelden specifieke eisen in verband met de certificering van de schoen. Deze eisen verschillen per schoenmerk. Wij volgen de ontwikkelingen rondom dit onderwerp op de voet en passen onze podotherapeutische zolen hier op aan.

EMMA Safety Footwear geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van de EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER om zo, gezamenlijk met een EMMA veiligheidsschoen, toch een gecertificeerde oplossing aan te kunnen bieden. Als deze materialen gebruikt worden conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met een EMMA veiligheidsschoen, blijft de schoen zijn certificering behouden en voldoet de schoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen EN-ISO 20345:2011. 

NESKRID heeft een uitgebreid assortiment confectieschoenen waaronder een special line die oplossingen biedt voor specifieke branches. Deze zijn gecertificeerd volgens de geldende EN-ISO normering. Voor de steunzolen heeft Neskrid een samenstelling van freesblok en afdek ontwikkeld met behoud van certificering.

BATA heeft een productiewijze gemaakt waarmee de certificering van de veiligheidsschoenen behouden blijft (EN-ISO 20345:2011). Deze constructie kan worden ingezet bij de volgende collecties: Forward, Nova, Enduro en City.

SECOSOL
De firma Matthias Hartmann Orthopedie en Sport GmbH uit Duitsland heeft een concept ontwikkeld dat een oplossing biedt voor de juiste certificering voor een tiental verschillende werkschoenmerken. Het Secosol concept is getest en gecertificeerd en voldoet aan de eisen van DGUV regel 112-191 EN-ISO 20345:2011.
De volgende merken vallen onder het Secosol concept:

 

 

Wachten is nooit zonder reden

U heeft een afspraak maar de therapeut loopt uit. Erg vervelend. Ach, een paar minuten wachten...

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut Twijfelt u of wij iets voor...

Hielpijn

Klachten aan de hiel komen wij dagelijks tegen in de praktijk....

Blessures

Sporten is naast gezond ook leuk! Maar last van uw voet, enkel of knie? Onze podotherapeuten...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.