Werk & Arbeid

Voetklachten, maar ook klachten aan de knie, heup of rug, kunnen uw werk belemmeren. Niets zo vervelend als uw dagelijkse werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren. Wij proberen samen met u uw dagelijkse bezigheden in kaart te brengen en te zoeken naar een oplossing voor uw klacht(en). Iedere werksituatie is anders, iedere werkomgeving is anders. Een aangepaste zool voor in de veiligheidsschoen in de fabriek zal uiteraard niet hetzelfde zijn als die voor in een hakkenschoen van een stewardess. Wij zien u graag zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen werken. U blij, werkgever blij!

Veiligheidsschoenen

Omtrent het gebruik van podotherapeutische zolen in veiligheidsschoenen gelden specifieke eisen in verband met de certificering van de schoen. Deze eisen kunnen per schoenmerk verschillen. Wij volgen de ontwikkelingen rondom dit onderwerp op de voet en passen onze podotherapeutische zolen hier op aan.

EMMA Safety Footwear geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van de EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER om zo, gezamenlijk met een EMMA veiligheidsschoen, toch een gecertificeerde oplossing aan te kunnen bieden. Als deze materialen gebruikt worden conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met een EMMA veiligheidsschoen, blijft de schoen zijn certificering behouden en voldoet de schoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en ISO 20345:2011. 
Wij werken momenteel met deze oplossing. 
 

Blog - Carnaval

Pijnvrij hossen tijdens carnaval?! Jaarlijks zien wij mensen waarbij tijdens of na carnaval...

Gratis voetencheck

Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen?...

Hielpijn

Klachten aan de hiel komen wij dagelijks tegen in de praktijk....

Blessures

Sporten is naast gezond ook leuk! Maar last van uw voet, enkel of knie? Onze podotherapeuten...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.