Facturatie

Declaratie bij zorgverzekeraar CZ

Indien u verzekerd bent bij CZ, sturen wij de rekening rechtstreeks naar CZ. Zijn de zorgkosten hoger dan vermeldt in uw aanvullende pakket? Dan int CZ deze kosten bij u. 

Rekening via Infomedics

De financiële afhandeling vindt plaats door servicebureau Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Indien u verzekerd bent voor podotherapeutische zorg kan Infomedics in de meeste gevallen deze eerst bij uw zorgverzekeraar declareren. Als de kosten hoger uitvallen dan uw vergoeding of het betreft niet-verzekerde kosten dan ontvangt u een nota van Infomedics.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Vanuit Zorgverzekeraars Nederland zijn wij verplicht om op uw rekening gebruik te maken van de volgende codes:

9100: onderzoek/consult/therapie podotherapeut
9101: podotherapeutische zolen
9102: orthesen podotherapeut
9103: reparatie/correctie podotherapeut
9104: instrumentele (wond)behandeling

Onze verrichtingen zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes. Hierdoor kan in de meeste gevallen de afhandeling rechtstreeks plaatsvinden met uw verzekering. Dit betekent dat u dan alleen een nota van Infomedics zult ontvangen voor dat deel van de kosten waarvoor u geen aanspraak kunt maken op uw vergoeding binnen het aanvullende pakket van uw zorgverzekering of voor producten die niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Uw rekening op papier of online?

Om uw rekening online af te handelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot de digitale rekening. U ontvangt vanuit Infomedics ter beveliging een extra sms-verificatie om bij de inhoud van uw rekeningen te komen. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen? geef dit aan tijdens uw consult. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Wilt u in termijnen betalen of lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 - 2031 900. Zij kunnen u helpen met het treffen van een betalingsregeling vanaf een te betalen bedrag van €50. Let op dat er kosten zijn verbonden aan het treffen van een betaingsregeling. Meer over betalingsregelingen leest u op https://www.infomedics.nl/kan-ik-betalen-in-termijnen.
Het Centraal Medisch Incassobureau is bereikbaar op telefoonnummer 036 - 3100 899.

Inhoudelijke vragen over de rekening

Als u inhoudelijke vragen hebt over de behandelingen die vermeld staan op de rekening kunt u hierover contact opnemen met Foot-vision podotherapie. Met vragen over (de hoogte van) vergoedingen kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.
 

 

Wachten is nooit zonder reden

U heeft een afspraak maar de therapeut loopt uit. Erg vervelend. Ach, een paar minuten wachten...

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut Twijfelt u of wij iets voor...

Hielpijn

Klachten aan de hiel komen wij dagelijks tegen in de praktijk....

Blessures

Sporten is naast gezond ook leuk! Maar last van uw voet, enkel of knie? Onze podotherapeuten...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.