Facturatie

Declaratie bij uw zorgverzekeraar 

Indien u verzekerd bent voor podotherapeutische zorg kunnen wij gemaakte zorgkosten eerst bij uw zorgverzekeraar declareren. Als de kosten hoger uitvallen dan uw vergoeding of het betreft niet-verzekerde kosten dan ontvangt u een nota van ons per email of op papier.

Bent u verzekerd bent bij CZ Groep, maar zijn de zorgkosten hoger dan vermeldt in uw aanvullende pakket? Dan verrekent uw verzekeraar deze kosten met u. 

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Vanuit Zorgverzekeraars Nederland zijn wij verplicht om op uw rekening gebruik te maken van de volgende codes:

9100: onderzoek/consult/therapie podotherapeut
9101: podotherapeutische zolen
9102: orthesen podotherapeut
9103: reparatie/correctie podotherapeut
9104: instrumentele (wond)behandeling

Onze verrichtingen zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes. Hierdoor kan in de meeste gevallen de afhandeling rechtstreeks plaatsvinden met uw verzekering. Dit betekent dat u dan alleen een nota van ons zult ontvangen voor dat deel van de kosten waarvoor u geen aanspraak kunt maken op uw vergoeding binnen het aanvullende pakket van uw zorgverzekering of voor producten die niet voor vergoeding in aanmerking komen.
 

Inhoudelijke vragen over de rekening

Als u inhoudelijke vragen hebt over de behandelingen die vermeld staan op de rekening kunt u hierover contact opnemen met Foot-vision podotherapie. Met vragen over (de hoogte van) vergoedingen kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar of kijk in het overzicht op deze website. 
 

COVID-19 Update!

14-12-2020 | 19:45uur Wij kregen vandaag al veel telefoon met vragen over de doorgang van...

Wandelschoenen

Podotherapeuten krijgen vaak vragen over wandelschoenen; waar moet ik op letten bij het kopen...

Voeten en diabetes mellitus

Wat doet diabetes mellitus met uw voeten? Door afwijkende suikerwaardes kunnen onder andere...

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck Combinatie podotherapeut en fysiotherapeut Twijfelt u of wij iets voor...

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.